nga: Haxhire Luli & Nevila Hoxha

 

Përshkrimi i librit:

u do të gjeni në këtë fjalor;Mbi 30 000 fjalë dhe shprehje;Fjalor mjaft praktik për përdorimin e përditshëm;I lehtë në përdorim dhe për shumë fusha;Gjithëpërfshirës dhe me fjalët më të përdorshme.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: INFBOTUES

Botuar në: 2014

ISBN: 978-9928-173-17-1

Formati: me kapak të tashë

Fletët: 448

Fjalor Shqip- Gjermanisht - Shqip- (Haxhire Luli & Nevila Hoxha)

SKU: 978-9928-173-17-1
CHF24,50Price