Përshkrimi i librit:

Kjo përmbledhje e veçantë fokusohet në planetin tonë të mrekullueshëm - Tokën. Përplot me informacione me vlerë dhe fotografi jashtëzakonisht të bukura, kjo enciklopedi me siguri se do të zë një vend të rëndësishëm në kujtesën e lexuesve të moshës rinore.

 

Shtëpia Botuese: Toper

Botuar në: 2013

ISBN: 978-608-208-280-6

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 31

GJEOGRAFIA – “Dituria është pasuri”

SKU: 978-608-208-280-2
CHF14,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë