nga: Luan Rama & Sulid Kasemi

 

Përshkrimi i librit:

Gjergj Kastrioti Skënderbeu është heroi më legjendar i historisë shqiptare, i cili para më shumë se pesë shekujsh çliroi Shqipërinë nga zgjedha osmane dhe u bë një nga mbrojtësit më të mëdhenj jo vetëm i shqiptarëve, por dhe i popujve të tjerë të Europës. Përsonalitetet më të shquara të Perendimit në ate kohë e më pas, i ngritën himn figurës së tij, e cila u kthye në një referencë të shkëlqyer për shekujt që do të vinin.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Albas

Botuar në vitin: 2016

ISBN: 978-9928-02-821-1

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 64

Grupmosha: 8-12 vjeç

Më quajnë Gjergj Kastrioti Skënderbeu - Luan Rama & Sulid Kasemi

SKU: 978-9928-02-821-1
CHF9,50Price