nga: Allan Pease , Barbara Pease

 

Përshkrimi i librit:

Si të keni sukses në dashuri, duke përdorur shenjat e duhura me lojën erotike, dhe si të çkodoni qëllimet e të tjerëve. -Si të dailoni kur dikush thotë gënjeshtra ose përpiqet të fshehë diçka. -Si të përcillni mendimin tuaj dhe të zgjidhni bashkë-punëtorë të përshtatshëm. -Si të shfrytëzoni mjedisin tuaj të punës. -Si të bëni përshtypje pozitive dhe të jetoni së bashku në mënyrë harmonike me të tjerët. Të gjitha këto janë brenda në këtë libër me shpjegime të shumta, shembuj, skica dhe fotografi. Blijeni librin dhe zbatojini këto këshilla, duke fiiluar qysh sot.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Liloprinting

Botuar në: 2014

ISBN: 978-9928-149-21-3

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 512

Gjuha e trupit - Allan Pease , Barbara Pease

SKU: 978-9928-149-21-3
CHF21,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë