nga: Hanumshahe Ilazi

 

Përshkrimi i librit:

Është edhe një përmbledhje të thuktë biografish të grave të shquara Në librin e dytë të kësaj serie, Ilazi ka mbledhur dhe përpunuar shkrime dhe botime për gratë që kanë pasur dhe kanë peshë të jashtëzakonshme në jetën e shqiptarëve në përgjithësi. Veprimtaria e tyre politike, ekonomike, afariste, edukative, kulturore, shken? core e sportive, ndër të tjera, përmblidhet në një botim të gjerë dhe të veçantë që duhet gjendur vendin në bibliotekat e familjeve shqiptare kudo

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: KOHA

Botuar në: 2020

ISBN: 978-9951-685-70-2

Formati: me kapak të hollë

Gratë e Diasporës - Hanëmshahe Ilazi

SKU: 978-9951-685-70-2
CHF34,00Price