Përshkrimi i librit:

Asnjë udhëheqës amerikan, që prej librit Profile Kuraje të Presidentit Xhon F. Kenedi, nuk ka shkruar një traktat politik më të kthjellët, më të mprehtë dhe më gjallërues se libri Guximi për të shpresuar i Barack Obama-s.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Dudaj

Botuar në: 2008

ISBN: 978-99943-0-080-8

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 428

Përmasat e librit: 140 x 220 x 30 mm

Guximi për të shpresuar -Barack Obama

SKU: 978-99943-0-080-8
CHF26,00Price