nga: Nil Gün

 

Përshkrimi i librit:

Të gjithë kemi shprehi të shëndetshme që duam t’i fitojmë ose shprehi të dëmshme, prej të cilave duam të çlirohemi. Këshillat nga ky libër janë shumë të lehta për t’u zbatuar dhe me rezultate shumë të mëdha. Edhe vetë do të habitesh me ndryshimet e mëdha që do të arrish përmes hapave të vegjël që do të hedhësh.

 

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Efekos

ISBN: 978-9951-785-09-9

Viti i botimit: 2019

Faqe: 242

Hapa të vegjël, arritje të mëdha - Nil Gün

SKU: 978-9951-785-09-9
CHF16,00Price