Këshilli organizues i sesionit:

Mr. Zahir Kastrati

Mr. Jeton Sallahu

Mr. Agon Krasniqi

 

Përshkrimi i librit:

Përmbledhje kumtesash nga Sesioni Shkencor me rastin e 85 vjetorit të rënies së Hasan Prishtinës.

 

 

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Faik Konica

Botuar në: 2018

ISBN: 978-9951-06-715-7

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 261

HASAN PRISHTINA - "Jeta dhe vepra"

SKU: : 978-9951-06-715-7
CHF24,50Price