nga: Stephanie Clarkson

 

Përshkrimi i librit:

Një libër i kujdesshëm ndëraktiv për fëmijët që të ngjyrosin dhe shkarravitin rrugën e tyre për të qenë të lumtur, të qetë dhe me vetëbesim. Përdorni kreativitetin për të luftuar ndjenjat negative, për të zgjidhur shqetësimet dhe larguar zemërimin në vendin që i takon, duke shkruar dhe shkarravitur.

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botart

Botuar në: 2018

ISBN: 978-9928-219-85-5

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 96

Hej lumturi! - Stephanie Clarkson

SKU: 978-9928-219-85-5
CHF16,50Price