Përshkrimi i librit:

Një koleksion jashtëzakonisht i dobishëm i enciklopedive që studiojnë historinë në periudha të ndryshme kohore - historinë e kohërave kur njeriu ishte një egërsirë, pastaj periudhën e vjetër antike që u pasua nga Mesjeta, dhe në fund, historinë e kohëve moderne.

Kohët e sotme janë vazhdimësi e evolucionit të njeriut dhe zhvillimit  të botës së tij. Në të janë përfshirë edhe ngritjët dhe rëniet e disa perandorive dhe civilizimeve më të rëndësishme botërore.

 

Shtëpia Botuese: Toper

Botuar në: 2013

ISBN: 978-608-208-280-6

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 31

HISTORIA BOTËRORE – “Dituria është pasuri”

SKU: 978-608-208-280-5
CHF14,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë