Përshkrimi i librit:

Ky liber sjell nje panorame te plote, te thelluar dhe te balancuar te asaj qe ndodh ne Ballkan pergjate dy shekujve: Nacionalizmi, luftërat dhe Fuqitë e Mëdha gjate periudhes 1804-2012 ne rajonin me te trazuar te Europes.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Pema 

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9951-721-80-6

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 752

 

Historia e Ballkanit - Misha Glenny

CHF37,50Price