nga: Øivind Stenersen, Ivar Libæk

 

Përshkrimi i librit:

Nga epoka e akullnajave deri në ditët tona është shkruar për të gjithë ata që duan të mësojnë më shumë për historinë e këtij vendi dhe popullit të tij. Ky vëllim, i pasur me ilustrime, shërben për të dhënë një tablo të qartë të zhvillimit kulturor dhe shoqëror në Norvegji - duke filluar nga koha kur njeriu i parë nisi të jetojë në këtë vend, thuajse 12 000 vjet më parë, e deri në ditët tona.

Kombinimi i tekstit me harta, ilustrime dhe diçitura i ofron lexuesit larmi, njohuri dhe mundësi për të depërtuar edhe më thellë në ngjarje e fakte. Në këtë rrugëtim të gjatë nëpër histori, lexuesi do të takojë figura të njohura, si: mbreti Olav, mbreti i shenjtë Kristiani IV dhe mbreti Hakooni VII, si dhe mijëra personazhe të tjera jo aq të njohura, që ndërtuan Norvegjinë.

Libri është mbështetur edhe në punën e disa historianëve norvegjezë; ai është sa stimulues aq edhe ndihmues për cilindo që ka kureshtjen të njohë Norvegjinë që është sot.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Dituria

Botuar në: 2015

ISBN: 978-9928-4260-2-4

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 240

Historia e Norvegjisë - Øivind Stenersen, Ivar Libæk

SKU: 978-9928-4260-2-4
CHF22,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë