Përshkrimi i librit:

Me këtë vepër Barleti u ka lënë të gjallë breznive figurën e ndritur të Skënderbeut, princit të epiriotëve dhe mbrojtësit të flaktë të krishtërimit. Ky libër shquhet për përmbajtjen dhe vlerën edukative të veprës së përkthyer, për rolin që ajo ka luajtur, luan e do luajë në edukimin atdhtar të mbarë kombit.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Infbotues

Botuar në: 2005

ISBN: 99927-995-3-6

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 554

Përmasat e librit: 167 x 240 x 27 mm

Historia e Skënderbeut - Marlin Barleti

SKU: 99927-995-3-6
CHF23,00Price