nga: Friso Wielenga

 

Përshkrimi i librit:

Historia e Vendeve të Ulëta shkruar nga Wielenga është një vështrim i përgjithshëm, i thellë dhe konciz i historisë së Vendeve të Ulëta, që nga Revolta kundër Spanjës deri në ditët e sotme. Ky libër do të jetë një pasuri e vërtetë për lexuesit, sidomos sepse ai nuk hulumton mbështetur në botëkuptime dhe në literaturë të vjetruar, por përzgjedh në mënyrë sistematike ato që janë më të rëndësishme nga veprat dhe studimet më të përditësuara dhe të besueshme të kohëve të fundit.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Dituria

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9928-292-07-0

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 434

Historia e vendeve të ulëta - Friso Wielenga

SKU: 978-9928-292-07-0
CHF26,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë