Përshkrimi i librit:

Hyrje në arkitekturë, vepër tashmë klasike - plotësisht e përditësuar në sistemin e vet ikonografik - mbetet një domosdoshmëri për këdo që dëshiron një njohje fillestare të arkitekturës së shkuar dhe të tashme. Kjo histori arkitekture është ndarë në mënyrën më tradicionale: fillon nga Greqia e Lashtë, përfshin antikitetin klasik dhe ngjarjet europiane deri në ditë tona.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Dituria

Botuar në: 2011

ISBN: 978-9928-103-08-6

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 256

 

Hyrje në arkitekturë - Leonardo Benovolo

CHF18,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë