nga: Demet Altinyeleklioglu

 

Përshkrimi i librit:

Konkubina Moskovite Hyrrem një grua që ecen në rrugën e rrezikshme nga haremi në sulltanat. Një roman i bazuar në fakte historike dhe në disa personazhe reale, një histori e mrekullueshme ringjall atmosferen eren, ngjyren strukturen dhe harten emocionuese të sarajit të shekullit të 16te.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Motto

ISBN: 978-9951-819-00-8

Formati: me kapak të hollë

 

Hyrremi - Demet Altinyeleklioglu

SKU: 978-9951-819-00-8
CHF31,50Price