Përshkrimi i librit:

Tetëvjeçari Kevin Mekalister dëshironte që familja e tij të zhdukej. Ai as që mund ta merrte me mend se dëshira e tij do të plotësohej!
Filmin klasik të cilin e keni parë dhe e adhuroni secili prej jush, tani jua sjellim si një libër me ilustrime shumë argëtuese për gjithë familjen.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Efekos

ISBN: 

Formati: me kapak të trashë

Grupmosha: +5vjeç

I VETËM NË SHTËPI

CHF16,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë