nga: Enis Sulstarova

 

Përshkrimi i librit:

Ichigo Ichie - Hector Garcia dhe Francesc Miralles

Përktheu: Fatbardha Statovci

Ichigo ichie, arti japonez i të jetuarit momente të paharrueshme, është një libër frymëzues që na mëson si...

- të lirohemi nga e kaluara dhe e ardhmja për të krijuar nga çdo minutë diçka unike;

- të integrojmë në jetën tonë filozofinë Zen, që Steve Jobs e mësoi nga një mjeshtër japonez dhe që qe çelësi i suksesit të tij;

- të bëjmë nga sinkronitë një instrument të magjisë së vetëdijshme;

- të krijojmë takime të paharrueshme në sferën profesionale dhe atë personale;

- t’i përmirësojmë marrëdhëniet tona me një tip të ri të Mindfulness-it;

- t’i hapim portat e rrjedhës sa herë që të kemi nevojë.

 

Shtëpia Botuese: Pema

Botuar në: 2021

Formati: me kapak të trashë

 

Ichigo Ichie - Hector Garcia, Francesc Miralles

CHF23,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë