Përshkrimi i librit:

A ka vetëm një zot? Pse duhet të vuajnë njerëzit? Çfarë ndodh mbasi vdesim? Miliarda njerëz në mbarë botën e gjejnë kuptimin te feja, por cilat janë idetë që i mbështesin këto besime dhe si janë zhvilluar ato? I shkruar me një gjuhë të thjeshtë e të kuptueshme për të gjithë, Libri i besimeve fetare parashtron gjithë besimet e mëdha të botës me shpjegime të shkurtra e të sakta që na njohin me parimet themelore të doktrinave fetare. Është i pajisur me ilustrime të veçanta që u japin krahë perceptimeve që kemi për besimet fetare.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Aeditions

Botuar në: 2020

ISBN: 978-9928-240-71-2

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 352

Grupmosha: mbi 18 vjeç

Ide të mëdha të shpjeguara thjesht - Libri i besimeve fetare

SKU: 978-9928-240-71-2
CHF39,50Price