Përshkrimi i librit:

Mbi 2000 vjet mendim filozofik, i përmbledhur në një libër! Si qenie kureshtare, ne, njerëzit, nuk mund të mos pyesim veten për botën përreth dhe për vendin që kemi në të. Filozofia lidhet më së shumti me procesin e gjetjes së përgjigjeve për këto pyetje. Por, sado interesant të jetë koncepti i filozofisë, të mësuarit e tij nuk është diçka e lehtë. Për këtë arsye është krijuar “Libri i filozofisë”, me ide të mëdha të shpjeguara thjesht.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Aeditions

Botuar në: 2020

ISBN: 978-9928-177-42-1

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 352

Grupmosha: mbi 18 vjeç

Ide të mëdha të shpjeguara thjesht - Libri i Filozofisë

SKU: 978-9928-177-42-1
CHF39,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë