nga: Martin Berishaj

 

Përshkrimi i librit:

Edhe një studim në vazhdën e hulumtimeve të shkëlqyeshme shkencore të dr. Martin Berishajt, shkencëtarit “slloven” me rrënjë shqiptare, që ia hap derën debatit serioz në literaturën e shkencave shoqërore dhe e bashkon debatin politokologjik me antropologjinë politike dhe sociale, ku me këtë rast, “çel” përmasa të reja për zbardhjen e paqartësive përkitazi me konceptet e identitetit dhe të shtetësisë në kohën bashkëkohore.
Studimi që keni në dorë përcakton në mënyrë tejet të përpiktë hapësirën në të cilën identiteti përhapet në sferën e tjetërsisë; në shtetësi. Dhe, pikërisht në këtë pikë, fillon qasja pragmatike dhe konkrete. Autori, me qasje shkencore metodologjike, do të thoshim me cilësi të shkencëtarit serioz të shkencave shoqërore, që di se çka do, i thërrmon mjeshtërisht konceptet, të cilat nuk i thyen, por i vesh dhe, me ndihmën e shkencës, ua jep elasticitetin e duhur.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Kolegji Victory

Botuar në: 2010

ISBN: 978-9951-495-28-8

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 280

Identiteti dhe shtetësia - Martin Berishaj

SKU: 978-9951-495-28-8
CHF23,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë