nga: Hector Garcia dhe Francesc Miralles

 

Përshkrimi i librit:

Njerëzit e Japonisë besojnë se çdokush e ka një ikigai- një arsye për tu çuar nga shtrati çdo mëngjes.

 

Inspirues dhe inkujarues, ky libër do t`ju udhëzojë ta zbuloni ikigain tuaj. Do t`ju mësojë se si t`i lini urgjencat prapa, si ta gjrni qëllimin e jetës, si t`i ushqeni miqësitë dhe të hidheni në krahët e pasioneve.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botime Pema 

Botuar në: 2018

ISBN :978-9951-721-61-5

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 235

Ikigai - Hector Garcia, Francesc Miralles

SKU: 978-9951-721-61-5
CHF23,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë