Përshkrimi i librit:

Në poemën ILIADA tregohet se çfarë ndodhi gjatë javëve të fundit të luftës së Trojës, në të cilën i ndeshën grekët dhe trojanët. Qyteti i Trojës, i cili nodhet në Azinë e Vogël, atëhere quhej edhe Ilion, ndaj historia mban titullin Iliada. Por, si filloi Iliada? Ajo zuri fill me zemërimin e Akilit, heroit më të madh grek, prej fyerjes që i kishte bërë mbreti Agamemnon. Sa dëme e sa dhimbje do të shkaktonte ajo luftë! Fjalët e bukura me të cilat e ka kënduar këtë histori Homeri, kanë bërë që ajo të lërë gjurmë në kohë, deri në ditët tona.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Albas

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9928-282-77-4

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 228

Grupmosha: 9-12 vjeç

Iliada treguar fëmijëve

CHF22,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë