Përshkrimi i librit:

Iriq Gjembaçit i pëlqen të flerë ditën dhe të shëtisë natën, jo vetëm sepse është fresk, por edhe sepse ai nuk ka as miq, as shokë. Iriqi ndihet shumë i vetmuar, ngaqë të gjithë i largohen për shkak të gjembave, por... nuk do të kalojë shumë dhe të gjitha kafshët e bashkë me to edhe vetë iriqi do ta kuptojë se është shumë i dobishëm për natyrën. Po si? Fëmija do ta zbulojë këtë duke u argëtuar me përrallëzën e Gjembaçit dhe duke ndjekur me kërshëri ilustrimet e saj aq interesante.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Aeditions

ISBN: 978-9928-240-66-8

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 16

Grupmosha: 3-6 vjeç

Iriq gjembaçi - (Të vogla, por të dobishme)

SKU: 978-9928-240-66-8
CHF9,50Price