nga: Lisa Genova

 

Përshkrimi i librit:

Rrugëtimi i një gruaje në një pikë kritike të jetës. Elisa Haulend ka një familje të lumtur dhe karrierë të shkëlqyer si profesoreshë në Universitetin e Harvardit. Në moshën pesëdhjetëvjeçare, në kulmin e suksesit në fushën e psikologjisë konjitive dhe të linguistikës, ajo vë re se diçka nuk shkon me jetën e saj: shpesh i ndodh të hutohet dhe kujtesa nis t’i bëjë lojëra.

Elisa përpiqet me mish dhe me shpirt për të ruajtur jetën e saj të mëparshme, por duket se, sado fort të kapet pas saj, ajo i rrëshqet nga duart, dita-ditës, gjithnjë e më shpejt, gjithnjë e më shpesh...

“Jeta ime pa të djeshmen” është një libër që i shkon deri në fund shpirtit njerëzor dhe shënon mbërritjen e një zëri të ri e të fuqishëm në letërsinë artistike.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botime Living

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9928-21-66-25

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 321

Jeta ime pa të djeshmen - Lisa Genova

SKU: 978-9928-21-66-25
CHF23,00Price