nga: Nikola Nikolov

 

Përshkrimi i librit:

Një libër i shumë debatuar që ngre akuza për ekzistencën e një komploti botëror përgjegjës për të gjitha fatkeqësitë që njerëzimi ka përjetuar në dyqind vitet e fundit dhe që drejtohet nga një grusht familjes super të pasura.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: 2m Printing

ISBN: 978-9928-253-04-0

Viti: 2017

Formati: me kapak të hollë

Komploti botëror - Nikola Nikolov

SKU: 978-9928-253-04-0
CHF22,50Price