nga: Agron Shala

 

Përshkrimi i librit:

“Korça sipas një kosovari”, me një galeri të pasur ngjarjesh dhe personazhesh nga e kaluara dhe nga e sotmja, mund të perceptohet si një pasqyrë për Korçën e ditëve të sotme, por edhe si përmbledhje e ngjeshur e historisë së begattë dhe të vjetër të këtij qyteti. Ajo është si një guidë që i shërben secilit për ta njohur këtë qytet, por edhe si thirrje për të zbërthyer më tej thesaret e tij.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Armagedoni

Botuar në: 2020

ISBN: 978-9951-697-95-8

Formati: me kapak të hollë

Korça sipas një kosovari - Agron Shala

SKU: 978-9951-697-95-8
CHF23,50Price