Përshkrimi i librit:

A duhet të bëhet shkëmbimi i territoreve?
Pse ndryshimi i kufijve nuk është në interes të Kosovës?
Rreziku nga ndarja e Kosovës dhe shumë tema të tjera aktuale trajtohen në librin më të ri të Prof. Dr. Islam Lauka
“Kosova e kërcënuar nga gjarpri i shtëpisë”

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Faik Konica

 

KOSOVA e kërcënuar nga gjarpri i shtëpisë - Dr. Islam Lauka

CHF25,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  Përfitoni nga ofertat tona

  • Facebook
  • Instagram

  Regjistrohu për newsletter tonë