• Jusuf Buxhovi - lindi në Pejë, më 4 gusht të vitit 1946. Fëmijërinë e kaloi në Gjakovë, ku kreu shkollimin e mesëm. Në vitin 1968 u diplomua në Universitetin e Prishtinës (Dega e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe). Nga viti 1977-1979, në degën e historisë të Universitetit të Prishtinës, ndoqi studimet pasuniversitare. Magjistroi në temën "Lidhja Shqiptare e Prizrenit në dokumentet gjermane". Karrieren e gazetarit e filloi në gazetën "Rilindja" në vitin 1967 në rubriken e kulturës në sektorin e letërsisë. Nga viti 1976 deri në vitin 2008 ishte korrespodent i përhershëm i "Rilindjës" në Bon të Gjermanisë si dhe analist i pavarur. Gjatë kësaj kohe u mor edhe me punë hulumtuese shkencore në arkivat gjermane. Nga viti 2008 jeton dhe punon si krijues i pavarur në Prishtinë.

  Kosova - Jusuf Buxhovi (vëllimet l, ll, lll, lV, V)

  CHF97,00 Regular Price
  CHF82,00Sale Price

   Thjesht paguani online
   Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

   Mundësitë e pagesës

   Transporti

   Socials

   • Facebook
   • Instagram

   Përfitoni nga ofertat tona

   Regjistrohu për newsletter tonë