nga: Robert Elsie dhe Bejtullah Destani

 

Përshkrimi i librit:

Do të mund të dukej e tepruar të thuhet se vetëm ai që e njeh të kaluarën mund ta kuptojë të tashmen dhe ta formësoje të ardhmen, porse, kjo në asnjë vend nuk është me e saktë sesa në Ballkan. Kushdo që është i interesuar për historinë e shqiptareve të Kosovës dhe përpjekjet e tyre për pavarësi nga Serbia do të duhej t’i qasej këtij libri. Kjo histori dokumentare e Kosovës që nga luftërat ballkanike e deri te Lufta e Dytë Botërore, me zbërthimin e shkëlqyer të zhvillimeve kronologjike që nga 1912-a dhe me një bibliografi shumë të vlefshme, do t’u ndihmojë lexuesve që ta kuptojnë më mirë luftën e Kosovës nga fundi i të ‘90-ave dhe themelimin e Republikës së Kosovës më 2008

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botimet Koha

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9951-685-83-2

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 573

KOSOVA: NJË HISTORI DOKUMENTARE - Robert Elsie dhe Bejtullah Destani

SKU: 978-9951-685-83-2
CHF39,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë