nga: Albatros Rexhaj

 

Përshkrimi i librit:

Kthimi është titulli i një libri që jetësohet në dy drejtime të njekohshme, plotësuese ndaj njëra tjetrës e në të njëjtën kohë të pavarura. Kthimi dhe outboxi i ndjenjave të mia formësojnë librin që sot keni në duar. Ndërkohë që te Kthimi autori ndërton fabulën përmes se cilës flet drejtpërdrejt me lexuesin, trajton temat thelbësore për të, kridhet në meditime rreth temave universale njerëzore; që sakaq çdo brez i sheh dhe reagon ndryshe ndaj tyre, te outboxi i ndjenjave të mia autori shpërfaq ndjenjat më intime përmes grimcave poetike

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Pema

Botuar në: 2018

ISBN: 978-9951-721-57-8

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 164

Kthimi

CHF18,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë