nga: Arijana Roka

 

Përshkrimi i librit:

“Kuzhina e bebit”, është një libër shumë i nevojshëm për të gjitha nënat e reja. Autorja në libër paraqet qindra receta të reja dhe shumë të dobishme për fëmijët tuaj. Libri në mënyrë të përkryer jep recetat se çka duhet të përdorni për fëmijët kur i mbush 6 muaj dhe deri në 12 muaj janë të paraqitura në mënyrë kronologjike të gjitha recetat. Po ashtu ka edhe receta nga 12 muaj e lartë. E rëndësishme është se para recetave, autorja Arijana Roka ka dhënë testimet, gjë e cila është shumë e nevoje për një fëmijë që të testohet para se të nisni një ushqim të ri për t’ia dhënë.
Po ashtu libri ka informacione të rëndësishme për nënat, gjithnjë të bazuar në të dhënat e Organizatën Botërore të Shëndetësisë.
Nmë fund të librit do të gjeni edhe receta për desertë. Me një fjalë libri “Kuzhina e bebit”, është libri më i kompeltuar që i kushtohet fëmijëve tuaj.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Magjia e librit

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9951-693-34-9

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 244

Kuzhina e bebit - Arijana Roka

SKU: 978-9951-693-34-9
CHF24,50Price