Përshkrimi i librit:

 

 

Mbi 100,000 fjalë kyçe dhe fraza. 

Fjalor për studime dhe punë.

 

Detaje të librit:

ISBN: 978-3468-053-95-5

Formati: me kapak të tashë

 

 

Langenscheidt Handwörterbuch - Albanisch

SKU: 978-3468-053-95-5
CHF59,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë