Përshkrimi i librit:

Një seri e mrekullueshme me gjashtë libra që flasin për gjashtë kafshë dhe insekte, të cilat vërtet mund të jenë të vogla, ama, janë shumë të dobishme për natyrën dhe për kafshët e tjera. Larvë Guximtarja është një ëndërrimtare që lufton për t’i realizuar ëndrrat e saj... Ndiqeni udhëtimin e saj të këndshëm në ndjekje të ëndrrave, që e bën të kuptojë se cila është dobia e saj për natyrën. Teksa lexojnë këtë libër, fëmijët do të mësojnë shumë dhe do të nisin të mendojnë më gjatë për gjithçka që i rrethon.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Aeditions

ISBN: 978-9928-240-65-1

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 16

Grupmosha: 3-6 vjeç

Larvë Guximtarja - (Të vogla, por të dobishme)

SKU: 978-9928-240-65-1
CHF9,50Price