nga: Franz Kafka

 

Përshkrimi i librit:

"...nuk është vërtet e nevojshme të marrësh fluturimin për të arritur në mes të diellit, por ka rëndësi të zvarritesh mbi tokë derisa të gjesh një vend të vogël ku dielli të shndrisë nganjëherë dhe ku është e mundur të ngrohesh nga pak ". Kafka kishte një marrëdhënie të ndrydhur me babain e tij, gjë që reflekton edhe në krijimet e Kafkës. Një baba i përshkruar si abuziv e narcisist, në letrën të cilën deshi t'ia japë përmes nënës por që s'arriti në duart e tij kurrë. Ndër më të njohurat letra të shkruara ndonjëherë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botime Pema

Botuar në: 2017

ISBN: 978-9951-721-33-2

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 72

Letër babait

CHF12,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë