nga: Franz Kafka

 

Përshkrimi i librit:

Në përmbledhjen e letrave që ia ka dërguar Milena Jesenkës, Franz Kafka zbulon veten më shumë se në cilëndo vepër të tij. Letrat në thelb fillojnë si një korrespodencë pune, por shumë shpejt kalojnë në "letra dashurie" pasionante. Milena Jesenka, një grua e talentuar dhe karizmatike njëzet e tei vjeçe, përkthyese e Kafkës në gjuhën çeke, ishte në gjendje ta njihte gjeniun e ndërlikuar dhe karakterin kompleks të shkrimtarit.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Pema

Botuar në: 2020

ISBN: 978-9951-721-90-5

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 310

Letra Milenës - Franz Kafka

CHF23,00Price