nga: Louise l. Hay

 

Përshkrimi i librit:

Një koleksion fantastik i letrave që Louise L. Hay ka pranuar nga njerëz të ndryshëm nga i gjithë globi dhe që u është përgjigjur përgjatë viteve. Letrat shprehin shqetësime dhe brenga të lexuesve nga shumë fusha të jetës. Pothuajse të gjithë ata që i kanë shkruar ishin në kërkim të një ndryshimi në jetë.
“Unë e kam vënë veten në përkrahje të të gjithë atyre që e duan veten dhe që mendojnë se janë krijesa të mrekullueshme. Kjo është ajo që bëj unë. Unë nuk jam shëruese. Unë u ndihmoj njerëzve që të zbulojnë potencialin që ndodhet brenda tyre – intelektin dhe fuqinë që gjendet brenda tyre - pavarësisht situatave në të cilat ndodhen. Jam e sigurt se brenda këtyre faqeve do të gjesh shumëçka me vlerë edhe për veten tënde”, shprehet Louise.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Efekos

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9951-660-93-8

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 276

Letër për Luizen - Louise l. Hay

SKU: 978-9951-660-93-8
CHF16,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë