nga: Stefan Soderfjall

 

Përshkrimi i librit:

Objektivi i këtij libri të vogël është që të interpretojë pothuajse të gjithë punën shumëvjeçare të autorit, i cili i ka kushtuar qindra faqe shkrime lidershipit. Këtu, autori na sjell shumë shkurtimisht dhe sa më lehtë që është e mundur, gjithçka që duhet të dimë rreth lidershipit. Çfarë është lidershipi dhe cili është funksioni që përmbush? Si duhen motivuar punëtorët? Çka quajmë lidership të keq, të bazuar në devijime, kushtëzues-formues, dhe transformues?


Gjatë gjithë periudhës së studimeve hulumtuese dhe në vitet pas punimit të doktoraturës, interesimi i tij më i madh i Stefan Söderfjäll ka qenë në fushën e psikologjisë organizative dhe të punës. Mbi të gjitha, ai ka qenë i interesuar për duku rinë e lidershipit dhe ekipit, si dhe ka studiuar për mënyrën se si mund të krijohen parakushte të mira për motivim, performancë në punë dhe mirëqenie.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Pema

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9951-721-85-1

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 115

Libri i vogël i Lidershipit - Stefan Soderfjall

SKU: 978-9951-721-85-1
CHF18,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë