• Përshkrimi i librit:

  Duke shtypur butonët zanorë, fëmijët dëgjojnë shkronjat, fjalët dhe fjalitë dhe i mësojnë ato në mënyrë argëtuese. Në libër ata do të gjejnë situata me personazhe nga bota e kafshëve, të ilustruara plot ngjyra dhe fantazi.

   

  Detaje të librit:

  Shtëpia Botuese: Albas

  Botuar në: 2015

  ISBN: 978-608-237-011-8

  Formati: me kapak të trashë

  Fletët: 18

  Grupmosha: 3-6 vjeç

  Libri im i parë ABC - Libra me tinguj dhe prekje

  SKU: 978-608-237-011-8
  CHF22,50Price