nga: Robert Elsie

 

Përshkrimi i librit:

Pjesërisht histori e pjesërisht diplomaci “Lufterat e Ballkanit” është libër mjaft interesant, i cili na fut në analet e historisë dhe të fakteve reale, njëqind vjet të shkuara. Çfarë e bën më të rëndësishëm këtë libër është fakti se më shumë se një libër analize dhe mendimi personal, është një libër që përmban raporte sekrete diplomatike, për ngjarjet që kanë ndodhur gjatë viteve 1912-1914 dhe masakrat, ndaj popullsisë, kryesisht myslimane, por edhe ndaj popullsisë së krishterë maqedono-bullgare dhe asaj hebreje, duke u bërë kështu një burim i padiskutueshëm të dhënash për historianët dhe studiuesit e asaj periudhe të historisë Ballkanike.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botime Artini

Botuar në: 2018

ISBN: 978-9951-690-74-4

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 510

 

Luftërat e Ballkanit - Robert Elsie

SKU: 978-9951-690-74-4
CHF33,00Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë