nga: Madeleine Albright

 

Përshkrimi i librit:

Vepra letrare e Jakov Xoxës ‘Lulet e kripës’, përfaqëson një vlerë të letërsisë bashkëkohore shqipe, për shkak të mjeshtërisë në sendërtimin e tipologjisë së romanit, realist dhe shoqërore, me kahe të qarta të romanit epope, të figurimit deri në gdhendje të karaktereve, ndërkohë që personazhet e modelit të realizmit socialist përkojnë me idetë dhe shpërfytyrimin e tyre, si dhe për magjinë e narratives, që ngërthen në hapësirën e vetë, gjithë visaret e gjuhës shqipe, pa përjashtuar asnjë variant të saj. Një roman i realizmit socialist me nuanca të dukshme të realizmit magjik ky është një nga konkluzionet për romanin voluminoz “Lulet e Kripës”, të shkrimtarit të njohur shqiptar Jakov Xoxa

 

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botimet Enciklopedike

Botuar në: 2016

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 450

Lulet e Kripës 1 - Jakov Xoxa

CHF22,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë