nga: Kim Mehmeti

 

Përshkrimi i librit:

“Lutjet e mesnatës janë emblemë dhe identikit i njeriut të ditës - heroit - unit autorial, që i shqetësohet shpirti dhe indi i tij për botën e ndërtuar mbrapsht, atë të sotmen. Dhe mesnata shënon orën dhe kufirin zero, mes asaj që mbetet pas dhe të mëpastajmes që do të vijë… Rrëfenjat e Kim Mehmetit përqasen me rrëfenjat e Mitrush Kutelit, ku shohim dendurisht rrëfime mbi ngjarjet e rrëfyera. Gjejmë magjizmin markezian në ndërtimin e subjektit dhe intrigues, ndërsa rimarrja dhe risjellja e personazheve në situata të ndryshme, në tregime të ndryshme, na përsjellë “Komedinë njerëzore” të Balzakut, por bash me origjinalitet të Kim Mehmetit…” (Majlinda Rama)

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botimet Agora

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9928-454-51-5

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 301

Lutjet e mesnatës - Kim Mehmeti

SKU: 978-9928-454-51-5
CHF22,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë