nga: Aldous Huxley

 

Përshkrimi i librit:

Libri “Më e mira e botëve” e autorit Aldous Huxley, një vepër me moshë tetëdhjetë vjeçare dhe megjithatë ende kaq e freskët dhe ajo që e bën kaq aktuale është çka ajo thotë për qënien njerëzore në çfarëdo epoke: mallin tonë për dashuri dhe për një shoqëri që të na bëjë të ndihemi përnjëmend njerëzorë. Sipas John Lenon libri ngjan shumë me krijimet e tij dhe veçanërisht këngën e tij më të njohur “Imagine” ku njerëzit bëjnë dashuri, muzikë dhe pikturojnë dhe shkruajnë me dhe për njëri-tjetrin. Secili do të zotërojë një pjesë të vendit ku punon. Një lloj socializmi, por si asnjë nga llojet që ekzistojnë sot në botë.

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Pika pa sipërfaqe

Botuar në: 2012

ISBN: 978-9928-40-41-6-9

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 212

Më e mira e botëve - Aldous Huxley

SKU: 978-9928-40-41-6-9
CHF18,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë