nga: Charles Duhigg

 

Përshkrimi i librit:

Sekretet për të qenë të frytshëm në jetë dhe në biznes.

Nga autori i bestselleri- it te New York Times "Fuqia e shprehisë".

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botime Pema

Botuar në: 2016

ISBN: 978-9951-721-23-3

Formati: me kapak të hollë

 

Më mençur. Më shpejt. Më mirë

CHF27,50Price