Përshkrimi i librit:

“Ideja për të shkruar diçka për Kafe Rostand më kishte ardhur aq natyrshëm, saqë s'e mbaja mend as kohën, as rrethanat. Ishte një ndjesi midis pendimit dhe mirënjohjes, e ngjashme me atë ndaj shoqes së jetës, që duke qenë pranë teje në gjithçka, nuk e ka pasur, ose ty të duket se nuk e ka pasur, vëmendjen e duhur. Në këtë kafe kisha shkruar qindra faqe dhe po aq shënime për motive e sinopse, pa u kujtuar asnjëherë për atë vetë, kafenenë.”- Ismail Kadare.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Onufri

Botuar në: 2014

ISBN: 978-9928-186-25-6

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 344

Përmasat e librit: 140 x 207 x 27 mm

Mëngjeset në Kafe Rostand - Ismail Kadare

CHF22,50Price