Përshkrimi i librit:

Nëse vogëlushi juaj sapo ka nisur të mësojë numrat, bëjini dhuratë këtë libër! Duke e shfletuar dhe duke punuar mbi të, ai jo vetëm që do të mësojë lehtësisht, por koha e mësimit do të shndërrohet në një kohë loje të vërtetë. Ne i kemi bërë dhuratë një laps magjik, me të cilin mund të shkruajë e të rishkruajë, pasi ai fshihet lehtë nga faqet e librit. Sa shumë lojëra, veprimtari dhe ilustrime të këndshme do të gjejë ai, teksa shfleton fletët një nga një! Ky quhet një argëtim që i shërben të mësuarit!

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Aeditions

ISBN: 978-9928-240-05-7

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 26

Grupmosha: 3-6 vjeç

Mëso numrat (Shkruaj fshi mëso)

SKU: 978-9928-240-05-7
CHF15,50Price