Përshkrimi i librit:

Elefant Gazmori është kaq i këndshëm, por edhe po kaq zhurmshëm! Ai do të përjetojë shumë e shumë aventura, por nuk di të sillet siç duhet, ndaj kafshët e tjera të savanës e shpërfillin... Mëso edhe ti rregullat e sjelljes së mirë bashkë me Gazmorin! Ai ka një shok të mirë që do t’ia mësojë ato, ndërsa ti ke në duar një libër si ky, që do të të argëtojë dhe, njëkohësisht, do të të japë disa këshilla shumë të vyera. Një seri që do t’i zhvillojë fëmijës suaj fantazinë dhe do t’i mësojë, në mënyrën më të këndshme, rregullat e të jetuarit me të tjerët.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Aeditions

ISBN: 978-9928-240-45-3

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 30

Grupmosha: 3-6 vjeç

Mëso rregullat e mirësjelljes me elefant Gazmorin - (Jetojmë së bashku)

SKU: 978-9928-240-45-3
CHF15,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë