Përshkrimi i librit:

E di se njeriu nuk duhet të flasë e të flasë vetë, pa i dëgjuar të tjerët? Pulë Kuqaloshja nuk e dinte këtë, derisa, pas shumë aventurash, kalë Doriu vendos ta ndihmojë. Teksa Kuqaloshja zemërmirë mëson t’i dëgjojë të tjerët, të njëjtën gjë do të bësh edhe ti. Teksa do të argëtohesh me bëmat e Kuqaloshes dhe të mikut të saj, ti do të kuptosh se çfarë është e rëndësishme në bashkëjetesën me të tjerët. Një libër argëtues e gazmor, i mbushur me ilustrime fantastike, që do të të bëjë për vete menjëherë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Aeditions

ISBN: 978-9928-240-44-6

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 30

Grupmosha: 3-6 vjeç

Mëso t’i dëgjosh të tjerët me pulë Kuqaloshen- (Jetojmë së bashku)

SKU: 978-9928-240-44-6
CHF15,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë