nga: Bahadır Yenişehirlioğlu

 

Përshkrimi i librit:

Madhëria ime, është roman i Tahsin Pashës, mikut dhe kutisë sekrete të Sulltan Abdylhamidit...
Tahsin Pashai i serialit Kryeqyteti të ndjekur me interes të madh në Turqi dhe në botë, Bahadër Yenishehiroglu, ka sjellë në roman jetën e harruar të Tahsin Pashës.
Perandoria Osmane ishte në një luftë për jetë a vdekje. Objektivat e brendshme dhe të jashtme kishin vetëm një qëllim, të përmbysin Sundimtarin e Madh Anbdylhamidin....

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Pena

ISBN: 978-9951-677-87-5

Formati: me kapak të hollë

 

Madhëria ime ,(Tahsim Pasha) - Bahadır Yenişehirlioğlu

SKU: 978-9951-677-87-5
CHF23,00Price