nga Rhonda Byrne

 

Përshkrim i shkurtër:

“Sekretet” e Rhonda Byrne vazhdojnë në shqip: “Përgjatë 28 ditëve ju mund të merrni një udhëtim që do të ndryshojë jetën tuaj. Epoka të hershme, tekste të shejta, të mbajtura të fshehura që ne mund t’i zbulojmë sot. Një fjalë mund të ndryshojë jetën tënde”. Këto gjëra zbulon vëllimi i tretë i autores bestseller, “Magjia”, e cila vjen pas botimit të “Sekretit” dhe “Fuqia”

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Dudaj

Fletët: 284

ISBN: 9789994304738

Viti i Botimit: 2017

Magjia

CHF22,50Price